Autobedrijf van der Meulen

Wij heten u van harte welkom op de website van Autobedrijf van der Meulen. Wij stellen ons graag aan u voor en hopen u een indruk te kunnen geven van ons bedrijf.

Wij zijn een full-service en universeel gericht bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfswagens, personenwagens en camper-onderhoud. Tevens richten wij ons ook op de verkoop van nieuwe en gebruikte personen-en bedrijfswagens.

Lees meer

Occasions

We hebben een regelmatig wisselende voorraad van occasions. Mocht uw auto er niet bijstaan, of heeft u speciale wensen, laat het ons weten, zodat we via ons brede netwerk de auto van uw keuze op zeer korte termijn vrijblijvend kunnen aanbieden.

Lees meer

Bedrijfswagens

Autobedrijf van der Meulen heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de automobielbranche. Wij verzorgen het hele traject voor de aanschaf van bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt, uw onderhoud, eventuele aanpassingen en uiteraard APK Keuringen voor u.

Lees meer

Camperonderhoud

Wij verzorgen al het camperonderhoud dat u nodig heeft. Ook het tunen van de motor, zodat u altijd genoeg vermogen en trekkracht heeft, en dat uw camper zuiniger wordt! Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Lees meer

Certificering