Vrijwaringsbewijs

Vrijwaringsbewijs

Autobedrijf van der Meulen is een RDW gecertificeerd APK station. Dat betekent dat uw voor uw inruilauto direct een vrijwaringsbewijs meekrijgt en de papieren voor uw nieuwe auto ook direct op uw naam kunnen worden gezet.. Autobedrijf van der Meulen regelt voor u alle benodigde zaken bij de aanschaf van een voertuig en is al jarenlang vertrouwd met de werkwijze van de RDW.

De RDW verleent erkenningen en bevoegdheden aan bedrijven die daar om verzoeken en die voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. De RDW houdt toezicht op de naleving van de regels die gelden voor de uitvoering van de verleende erkenningen en bevoegdheden.

Voertuigbedrijven met de RDW-bevoegdheid Tenaamstelling Voertuigen kunnen na verkoop van een voertuig uit de bedrijfsvoorraad van hun bedrijf een kenteken op naam van de nieuwe eigenaar zetten.

Autobedrijf van der Meulen voldoet aan alle eisen zoals die zijn gesteld door de RDW. U bent dus verzekerd van een goede afhandeling van alle benodigde papieren en aanmeldingen. Een veilig gevoel!