Over ons

Over ons

Historie van het bedrijf

Autobedrijf van der Meulen is nog een echt familiebedrijf dat opgestart is in 1964 door Eppie van der Meulen in een boerderij aan de Schoterlandseweg 84 in Oudeschoot.

Zijn zoon Wiebe is 4 jaar later in 1968 samengegaan, met zijn vader in het bedrijf, dat zich richtte op het in - en verkopen van auto’s en met name bedrijfswagens. In 1977 is men van start gegaan met de bouw van een nieuw pand aan de Schoterlandseweg dat is ingericht voor het repareren, onderhouden en APK keuren van auto’s.
Sinds 1998 is Bert, zoon van Wiebe, mede actief in het bedrijf en is sinds 2012 eigenaar.

Tegenwoordig

Na vele jaren gespecialiseerd te zijn in het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte personen - en bedrijfsauto's, doen wij ook steeds meer op het gebied van camperonderhoud.

We beschikken over uitstekende faciliteiten en een grote speciale verlengde brug voor zwaardere voertuigen. Daardoor bent u ook voor onderhoud of aanpassingen en APK van uw camper bij ons aan het juiste adres.

Onze Producten en diensten:

 

Financieringen en leasemogelijkheden:

Om onze landelijke klantenkring nog meer uit te breiden kunnen wij u nu nog meer van dienst zijn door u een passende offerte aan te bieden van een financial of operational leaseconstructie voor uw auto.

Met deze constructie kunt u de investering van uw auto over een aantal jaren verspreiden en heeft u het voordeel van een vast bedrag per maand inclusief onderhoud. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Toekomstvisie:

In de toekomst zullen wij ons meer en meer richten op het ontzorgen van onze klanten bij de aanschaf of onderhoud van een personenauto, bedrijfswagen of camper.

Onze trouwe klanten weten inmiddels dat wij meer bieden dan alleen een voertuig!

U bent altijd van harte welkom bij Autobedrijf van der Meulen!