Blog

Aanschaf van uw bedrijfswagen - onze passie

Wij verzorgen al sinds jaar en dag het hele traject voor de aanschaf van bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt, en blijven dit ook doen, tot en met de binnenbetimmering, de belettering, de imperiaal en de trekhaak! We ontzorgen graag uw bedrijf met het hele proces van aankoop tot oplevering, zodat u vanaf het moment dat u de sleutels krijgt alleen nog maar hoeft te genieten van uw wagen en verder kunt ondenemen.

We verzorgen dus de complete begeleiding en advisering bij het aanpassen of ombouwen. Voor onderhoud en accesoires kunt ook bij ons terecht. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderhoud en de daarbijhorende garantie is waar wij al meer 50 jaar borg voor staan. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat u een aantrekkelijke en betrouwbare bedrijfswagen in uw bezit krijgt.

Een mooi voorbeeld is het wagenpark van metselbedrijf van der Meer. Deze hebben we onlangs weer uitgebreid met een nieuwe VW T5 dubbel cabine! Wij zijn trots dat we alweer de 8e (!) auto hebben mogen leveren!

Ook benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!